Marjojen myyntiäMustaherukkaVadelmaHerneMarjanpuintia puimurilla
Logo

Tutustu myös näihin luomu- ja lähituottajiin

Kaisan Kanat

Lempisen Luomuomena

Sampon mökit

Marjojen pakastaminen

  • Marjat eivät kestä kosteana pitkiä kuljetuksia eivätkä välivarastointia
  • Jäähdytä marjat ennen käsittelyä
  • Pakasta marjat aina niin pian kuin mahdollista, jolloin laatu pysyy hyvänä
  • Pakasta ensiluokkaisia ja juuri poimittuja marjoja
  • Annostele pakasteet kerralla käytettäviin annoksiin. Käytä mieluummin rasioita joissa on tiiviit kannet.
  • Pakasta kauniita, isoja herukoita myös terttuineen. Näin voit milloin tahansa koristella kakkuja ja jälkiruokia näyttävästi.
  • Oikein suuret ja kauniit kakkuvadelmat kannattaa pakastaa vaikka tarjottimen päällä ja laittaa marjat vasta jäätyneinä pakastusrasioihin
  • Marjat säilyvät pakastettuina 10-12 kuukautta
  • Sokerinkäyttö ei vaikuta laatuun pakastamisessa